_Valencia _Español
Inici
Vídeo Promocional

Nous projectes, noves passions.

Calendari acadèmic
Proves d'accés curs 2016-2017

RESOLUCIÓ DE 26 D'ABRIL DE 2016, DE LA DIRECCIÓ DE L’INSTITUT SUPERIOR D’ENSENYANCES ARTÍSTIQUES DE LA COMUNITAT VALENCIANA, PER LA QUAL ES DICTEN INSTRUCCIONS I CONVOCA LA PROVA D’ACCÉS A LES ENSENYANCES ARTÍSTIQUES SUPERIORS

Calendari de les proves

Sol·licitud d'inscripció per a la prova específica per a persones sense requisits acadèmics (art. 69.5 LOE)

Sol·licitud d'inscripció per a la prova específica d'accés

TAXES
La taxa de la inscripció és de 52,52 € per a la prova específica d'accés i de 21,95 € per a la prova específica per a persones sense requisits acadèmics (art. 69.5 LOE).

Descarrega el document Model 046 per pagar les taxes.

Has de presentar sempre DNI i fotocòpia.

CRITERIS PER A LES PROVES D'ACCÉS: 2016-2017:

1. Centres inscripció
La inscripció tant per a la prova específica per a persones sense requisits acadèmics (art. 69.5 LOE) com per a la prova específica es realitzarà en els centres als estudis dels quals l'aspirant desitja accedir.

2. Centres de les proves
La prova específica es realitzarà en el centre als estudis del qual l'aspirant desitja accedir.

La realització de la prova específica per a persones sense requisits acadèmics (art. 69.5 LOE) es durà a terme en un centre per a cada campus. A saber:

Campus ALACANT: Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alacant, C/ Clot, nº 12 03011 ALACANT Tlf: 965 937 031

Campus ALCOI: Escola d'Art i Superior de Disseny d’Alcoi, C/ Barranc Na Lloba, s/n 03802 ALCOI (Alacant) Tlf: 965 533 679

Campus CASTELLÓ: Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló, Plaça de Fadrell, 1 12002 CASTELLÓ Tlf: 964 399 445

Campus ORIOLA: Escuela de Arte y Superior de Diseño de Orihuela, Avd. del Doctor García Rogel, s/n 03300 ORIOLA (Alacant) Tlf: 966 748 300

Campus VALENCIA: Escola d'Art i Superior de Disseny de València, C/ Pintor Domingo, 20 46001 VALENCIA Tlf: 963 156 700

Models d'anys anteriors de la prova de persones sense requisits acadèmics:

Models de prova.

3. No presentats.
En el cas que algun alumne/a no es presente, perd el dret a la convocatòria i hauria de, si es el cas, tornar a sol·licitar la inscripció i el corresponent pagament de taxes.

Reconocimiento y Transferencia de créditos
Reconeixement i Transferència de crèdits
Grups de Treball ISEACV
30/05/2016
Resultats provisionals de les proves d'accés convocatòria maig

Consulta els resultats provisionals de les Proves d'accés per a persones sense requisits acadèmics curs 2016-17 (convocatòria 25 de maig).

Fes clic a aquest enllaç i consulta o descarrega l'arxiu PDF Llistat provisional


23/05/2016
Concurs de mèrits per a la selecció de directors/es dels centres de l'ISEACV:

Llistat definitiu de persones aspirants admeses i excloses

Llistat definitiu de persones aspirants admeses i excloses

19/05/2016
L'Orquestra del CSM d'Alacant interpreta dos obres musicals sobre En Quixot
en-quixot.jpg

El 19 de maig el Cor del Conservatori Superior de Música Óscar Esplá d'Alacant (CMS), dirigit per Iñaki Lecumberri Camps, fa un concert a l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA) amb obres de Mozart, Esplà i Chapí.

Durant la segona part del concert l'Orquestra del Conservatori interpretarà Don Quijote velando las armas i Combate de Don Quijote contra las ovejas, dels compositors alacantins Òscar Espl ...
Llegir més

13/05/2016
La Nit de l'Art il·lumina Castelló de la Plana
lanitprojectada.jpg

Divendres 13 de maig l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló participa en la Nit de l'Art, una acció cultural anual organitzada per l'Ajuntament que sacseja tota la ciutat de la Plana fins entrada la nit.

Els alumnes de l'Escola hi participen amb diferents creacions: una instal·lació d'arquitectura efímera amb el lema de La Nit Projectada reuneix diferents tallers oberts i gratuïts, com ara un photocall cre ...
Llegir més

12/05/2016
Nous doctors i doctores del campus ISEACV
doctors.jpg

El curs 2015-16 ha estat pròdig en titulacions de doctors i doctores entre el professorat de tot el Campus. Un recompte fet enguany determina que almenys 20 docents han llegit les seues tesis i han assolit els seus doctorats durant aquest curs lectiu. Aquest nous titulats es sumen als 69 que ja havien culminat el seu tercer cicle i sumen un total de 89 a tot l'ISEACV.

El doctorat està reconegut a l'Estat com nivell 4 dins del marc del M ...
Llegir més

10/05/2016
Enjoiades, una exposició de joieria ceràmica a València
enjoiades.jpg

El 10 de maig s'ha inaugurat al Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, amb seua València, l'exposició Enjoiades, un projecte de joieria ceràmica impulsat per l'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises (EASC).

Enjoiades mostra peces d'ornament coporal de variades tendències que van des de plantejaments minimalistes fins a creacions d'estil steampunk.

L'exposició forma par del conjunt d'actes, projec ...
Llegir més

10/05/2016
Origina 2016, jornades de disseny a l'EASD d'Oriola
origina_29.jpg

Durant set dies del passat abril l'Escuela de Arte y Superior de Diseño de Orihuela va ser un centre d'experimentació i difusió del disseny per motiu de la celebració de les jornades culturals Origina 2016. Activitats com conferències, tallers, fotomarató, desfilada de moda i lliurament de premis, s'han desenvolupat a l'Escola i a La Lonja, l'auditori de la ciutat.

El motiu de la cita d'enguany ha estat les experiències sensorials ...
Llegir més

30/04/2016
S'obre el termini d'inscripció als màsters oficials del Campus
masters_64.jpg

Durant el mes de maig i de juny s'inicia el procés de preinscripció dels nostres màsters oficials en ensenyaments artístics. Entre els vuit màsters que a hores d'ara ofereix el campus ISEACV, quatre en celebren la seua cinquena edició, una xifra positiva que consolida el desenvolupament dels postgraus artístics al nostre territori.

Cal recordar que els nostres màsters oficials han estat els primers en impartir-se a tot Espanya, dins del co ...
Llegir més

21/04/2016
Melting Point 2016, biennal de joieria contemporània a València
melt1_9.jpg

Dijous 21 d’abril a les 12.30 h s'ha inaugurat al Centre del Carme de València la tercera edició de Melting Point, la biennal internacional de la joieria contemporània organitzada pel Departament de joieria de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València amb la col·laboració de l'ISEACV.

Entre el 21 i el 24 d’abril, València és una trobada efervescent de creadors on es pot gaudir d’exposicions, confe ...
Llegir més

14/04/2016
Evoca, una exposició de ceràmica commemora el centenari de l'Escola de Manises
evoca03.jpg

L'Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises (EASC) enguany es mostra especialment esplèndida per motiu del centenari de la seva creació; exposicions, la participació en fires, una biennal i una celebració oficial han adornat el curs 2015-16.

Entre els esdeveniments previstos fins a final de curs hi ha l'exposició Evoca, que s'inaugura el 28 d'abril en El Museu Nacional de Ceràmica i de les A ...
Llegir més

07/04/2016
Onze alumnes de disseny del Campus han rebut premis en Cevisama 2016
sergio-aparicio.jpg

Durant la fira internacional de la ceràmica Cevisama 2016, onze alumnes de tres escoles de disseny del campus ISEACV van estar premiats en els diferents concursos que solen acompanyar aquesta important cita celebrada a la Fira de València el passat febrer.
Aquesta mena de reconeixements donen prestigi i són un clar estímul tant pels estudiants com per als centres d'ensenyaments artístics superiors.

CEVISAMA LAB
Les distintes categories del ...
Llegir més

06/04/2016
Jornades de disseny de l'EASD d'Alacant
alacant.jpg

Alicante Diseña 2016, la trobada anual de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant s'ha celebrat durant el passat mes de març.

L'esdeveniment, dirigit a estudiants, professors de l'Escola i apassionats de la creativitat, ha reunit professionals especialitzats que han compartit les seves experiències en conferències obertes al públic.

Durant set dies s'han fet interessants debats entorn de la funció del dis ...
Llegir més

06/04/2016
Creactiva 2016, trobada de disseny a l'EASD de Castelló
creactiva_96.jpg

L'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló ha celebrat Creactiva 2016, les setzenes Jornades de Disseny, que han tingut lloc els dies 21, 22 i 23 de març.

Durant la jornada inaugural es va fer el lliurament de premis als alumnes guanyadors dels concursos d'escenografia i cartell de la La Traviata per a l'Orquestra Lírica de Castelló i els cartells del Festival de Danses de l'Antiga Corona d'Aragó, de l ...
Llegir més

10/03/2016
Relació d'admesos en les proves per a professor especialista del CSM de Castelló

Es publica l'acta de la comissió de selecció de la convocatòria pública de professor especialista per a tres places d'instruments històrics de vent al Conservatori Superior de Música de Castelló.

Podeu descarregar el document en format PDF al següent enllaç:

Descarregar Adjunt

23/02/2016
Convocatòria de contractació de professor especialista del CSM de Castelló
conservatori-cs.jpg

L'ISEACV convoca tres places de professor/a especialista, una d'instrument històric de corda fregada (violoncel barroc) i dues d'instrument històric de vent (traverso i trompeta natural) per al Conservatori Superior de Música de Castelló.

El termini de sol·licitud és des del 24 de febrer a l'1 de març.

Podeu obtenir tota la informació al PDF adjunt:

Descarregar Adjunt

04/02/2016
"Diálogos 2016", trobada de disseny a l'Escola de Disseny de València
dialogos-iseacv.jpg

El 3, 4 i 5 de febrer, es celebren les jornades anuals de disseny de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València anomenades Diálogos 2016. El programa d’enguany és de 16 convidats pertanyents, com sempre, a l’àmbit de les especialitats de l'Escola: fotografia i audiovisual, disseny gràfic, interiors, moda i producte.

L'organització aprofita l'avinentesa per inaugurar l’exposició Meta de treballs fina ...
Llegir més

03/02/2016
Exposició d'il·lustració d'alumnes de l'EASD de Castelló
conversaciones_86.jpg

Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló i l'APIV (Associació Professional d'Il·lustradors de València han col·laborat per a comissariar una exposició de treballs d'alumnes de l'especialitat d'Il·lustració titulada Conversaciones desde el trampolín.

Els treballs es podran veure del 5 al 29 de febrer a Alas, espacio creativo, una galeria de la ciutat de València.

Óscar García, Úrsul ...
Llegir més

15/01/2016
Taller de creativitat a l'EASC de Manises
ana-illueca.jpg

L'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises organitza un taller de creativitat impartit per l'experta en comunicació Ana Illueca, durant els dies 17, 18 i 19 de febrer.

El taller anomenat Stop in the name of work desenvoluparà durant 15 hores diversos temes pràctics com ara les tècniques creatives, el treball en equip, l'acceptació dels errors o com gestionar la crítica.

Per Ana Illueca, e ...
Llegir més

04/12/2015
Xina obri oportunitats a l'EASD de València
lanzhou2.jpg

Una delegació de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, EASD, va visitar el passat novembre la ciutat xinesa de Lanzhou convidada per Homwo, una marca de productes per a la llar fundada per exalumnes de l’Escola.

Homwo està molt interessada en obrir les portes a l’alumnat de totes les especialitats de l’EASD de València i oferir-los una experiència professional a l’Extrem Orient. Aquesta trobad ...
Llegir més

20/11/2015
L'EASC participa en la XII Biennal Internacional de Ceràmica de Manises
nela.jpg

L'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises ha organitzat unes jornades per motiu de la XII Biennal Internacional de Ceràmica de Manises, un certamen i concurs que estimula la cultura de la ciutat des del 13 de novembre fins el 15 de gener de 2016.

Durant aquests dies s'ha pogut assistir a diverses master class i a conferències impartides a l'Escola per tres ceramistes nord americans:
Christopher Davis – Benav ...
Llegir més

11/11/2015
Exposició de cartells publicitaris d'Espanya i EE UU a l'EASD de València
grafica-comercial_18.jpg

El passat 5 de novembre es va inaugurar l'exposició Gràfica Comercial / Commercial Graphics a l'Escola d’Art i Superior de Disseny de València, una mostra de cartells que retraten la relació comercial entre Espanya i els Estats Units des de 1890 fins a 1961. Les obres es poden contemplar en el vestíbul de la seu Velluters de l'Escola fins al 4 de desembre.

La sala ofereix la possibilitat d'escoltar una locució ex ...
Llegir més

04/11/2015
l'ESCAL celebra el seu desè aniversari amb una exposició al Museu Nacional de Ceràmica
palau-marques.jpg

El 17 de novembre l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora inaugura Primer decenni, una mostra de treballs d'alumnes que vol commemorar els seus 10 primers anys d'existència com a entitat educativa. L'exposició és al Museu Nacional de Ceràmica González Martí de València, situat al Palau del Marquès de Dosaigües.

En aquesta exposició es pot contemplar una dècada d'història acadèmica a través dels treballs d ...
Llegir més

03/10/2015
Dos màsters en Ensenyaments Artístics es sumen a l'oferta de postgrau de l'ISEACV
parametric.jpg

El curs 2015/16 s'engega amb una ampliació dels postgraus del campus ISEACV. El màster en Disseny Paramètric i Fabricació Digital de l'Escola d'Art i superior de Disseny d'Alcoi i el de Disseny de publicacions analògiques i digitals de Escola d'Art i superior de Disseny de València, són les dues noves aportacions als postgraus dels Ensenyaments Artístics del nostre territori. Enguany, doncs, els conservatori ...
Llegir més

24/07/2015
Resultats definitius de les proves d'accés convocatòria juliol

Consulta els resultats definitius de les Proves d'accés per a persones sense requisits acadèmics curs 2015-16 (convocatòria 22 de juliol).

Fes clic a aquest enllaç i consulta o descarrega l'arxiu PDF Llistat provisional

29/05/2015
Escenografia, nova especialitat de l'Escola d'Art Dramàtic de València

Estudiar escenografia a València i obtenir un títol superior equivalent a grau ja és possible a partir del curs lectiu 2015-16. El setembre vinent els aspirants a escenògrafs podran matricular-se en aquesta especialitat de l'Escola Superior d'Art Dramàtic després de superar una prova d'accés.


A banda de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València, ESAD, un altre centre comparteix amb ella l'ensenyament del títol super ...
Llegir més

20/05/2015
Presentació de l'òpera “Una Cosa Rara” al CSM de València

El Taller d'Òpera de l'ISEACV juntament amb distints centres del campus, s'han unit de nou per a produir un projecte operístic d'alta volada.

L'esforç coordinat de docents, alumnes i professionals dels ensenyaments artístics superiors de València ha donat com a resultat la presentació d'Una cosa rara. Ossia, bellezza ed onestà, una òpera bufa estrenada a Viena a les acaballes del XVIII.
Creada p ...
Llegir més

19/05/2015
Una alumna de dansa, premiada en el II Certamen Coreogràfic del Districte de Tetuán

Iris Pintos, alumna de 4t de Coreografia del Conservatori Superior de Dansa de València, ha guanyat el Premi Castell de les Arts i el Premi Associació Cultural Terpsícore en el II Certamen Coreogràfic del Districte de Tetuan, a Madrid.

El Premi Castillo de las Artes - Morón de la Fronteraés una beca de residència artística gràcies a la qual, Iris Pintos gaudirà d'una estada com a coreògrafa en el Centre ...
Llegir més

15/05/2015
L'Escola de disseny de Castelló obri les portes durant La Nit de l'art

La IX edició de La Nit de l'Art transforma Castelló de la Plana en una galeria a l'aire lliure durant la vesprada i la nit del 15 de maig.

L'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló participa amb fidelitat anual en aquest esdeveniment que inunda el municipi amb una nodrida oferta cultural en la que participen un munt de centres i institucions de la ciutat.

Fins la mitja nit del divendres 15, l'Escola roman oberta per a oferi ...
Llegir més

14/05/2015
L'ISEACV participa a l'Early Music de Morella

La IV edició del Curs i Festival Internacional de Música Medieval i Renaixentista Early Music Morella que es celebra del 19 al 23 de juliol a la capital de la comarca dels Ports, compta enguany amb la col·laboració de l'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana, ISEACV, que aporta dos professors i reconeix l'assistència a estudiants i docents del campus.

Carles Magraner, docent al Conser ...
Llegir més

30/04/2015
Jornada sobre la discapacitat visual a l'Escola de Manises

L’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises juntament amb el Centre de Recursos Educatius de l'ONCE d'Alacant ha celebrat la primera jornada de sensibilització davant la discapacitat visual Disseny per tots, accessibilitat universal, el passat dilluns 27 d'abril.

La jornada va començar a les 10:30h a l'Escola, amb una xarrada de l'especialista en discapacitat Mariano Cantén Soriano, sobre educació plàst ...
Llegir més

30/04/2015
Els alumnes de l'Escola de Ceràmica de Manises il·lustren un relat de Cortázar

La sala d'exposicions de l’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises mostra del 22 al 30 d'abril el projecte didàctic desenvolupat pels alumnes de l'assignatura Fotografia digital.

Les 40 fotografies de l'exposició són el resultat d'una idea generadora: plasmar amb el llenguatge de la fotografia una visió personal del conte El perseguidor del ja desaparegut escriptor argentí Julio Cortázar.

El Perseguidor est ...
Llegir més

22/04/2015
Presentació de la biografia del ballarí Francisco Miralles en la Fira del Llibre de València

L'editorial valenciana L’Eixam ha publicat el llibre Francisco Miralles. Pasos de baile para una leyenda de l'autora Rosario Rodríguez Lloréns, professora de dansa espanyola del Conservatori Superior de Dansa de València.

A través de la biografia d'aquest gran ballarí valencià que fou mestre de Mariemma a París, es descobreix un capítol oblidat de la història de la dansa espanyola.

L'obra, g ...
Llegir més

21/04/2015
I Jornades sobre la Recerca als Centres Superiors d'Ensenyaments Artístics

El divendres 24 i dissabte 25 d'abril es celebren les I Jornades sobre Recerca als Centres Superiors d'Ensenyaments Artístics , una novedosa trobada on el professorat del campus ISEACV podrà compartir els resultats de la seua activitat investigadora amb la resta de la comunitat educativa a l'Auditori del Conservatori Superior de Música de València.

Impulsades des de l'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de l ...
Llegir més

21/04/2015
"Origina 2015", jornades de disseny a l'Escola d'Oriola

El dimarts 21 d'abril, s'inauguren les jornades de disseny, Origina 2015 de l'Escuela de Arte y Superior de Diseño de Orihuela. Fins el 3 de maig, hom pot gaudir de diferents activitats de l'àmbit de l'ecodisseny en La Lonja de Orihuela com ara conferències i tallers.

Un fotomarató, desfilades de moda o un seminari d'stop motion amb dispositius mòbils complementen la trobada anual de disseny de l'E ...
Llegir més

21/04/2015
"Ceramic days", esdeveniment artístic a l'Escola de Manises

l'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises, EASCM, celebra el Ceramic Days, una cita artística i educativa que reuneix tres mestres ceramistes valencians els dies 25 i 25 d'abril.

Samuel Bayarri, Rafaela Pareja i Enric Mestre, figures reconegudes del món de la ceràmica artística i protagonistes del Ceramic Days, fan un taller col·lectiu i una conferència a les instal·lacions de l'Escola.

L'objectiu de la trobada ...
Llegir més

17/04/2015
I Setmana de la Dansa a Alacant

El Conservatori Superior de Dansa d'Alacant organitza unes Jornades de Dansa del 27 al 30 d'abril.

Aquest primer certamen posa a disposició del públic un seguit de classes magistrals, ponències i també una jornada de portes obertes el matí del dimarts 28.

Podeu consultar el programa d'activitats al web del Conservatori Superior de Dansa d'Alacant.

16/04/2015
III Jornades Internacionals de Ceràmica

L'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora, ESCAL juntament amb el Museu de Ceràmica de l'Alcora, han celebrat les III Jornades Internacionals de Ceràmica ESCAL-Museu de Ceràmica el passat 31 de març i 1 d'abril.

Durant dos dies, les instal·lacions de l'Escola i del Museu, han acollit a la vesprada conferències i tallers d'accès lliure relacionats plenament amb la ceràmica.

Les ponències van ...
Llegir més

11/04/2015
Jornades de disseny a l'Escola d'Alcoi

Del 14 al 17 d'abril, l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi celebra Expliquem 2015, una trobada anual de professionals i creadors de tots els àmbits del disseny nacional.

Els amants del disseny, alumnat, professorat, curiosos, artistes i creadors en general tenen de nou una cita a Expliquem 2015, on un seguit de celebritats compartiran amb el públic els seus coneixements obertament mitja ...
Llegir més

27/03/2015
Creactiva 2015, jornades de disseny a l'EASD de Castelló

Entre el 30 de març i l'1 d'abril, l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló celebra Creactiva, la trobada anual del disseny, amb un nodrit programa de conferències matinals d'accés lliure.

Eco-disseny, música i vídeo-jocs, ceràmica, il·lustració o fotografia són alguns dels temes que els ponents convidats divulgaran i sotmetran a debat a la sala d'actes de l'Escola.

A la vesprada del dilluns 30 i dim ...
Llegir més

26/03/2015
Exposició homenatge a dones dissenyadores en Les Naus de València

El centre cultural Les Naus de València exposa fins a l'11 d'abril una selecció de cartells d'estudiants de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló en homenatge a dones dissenyadores gràfiques i il·lustradores.

L'exposició, anomenada GoWomen On Design, és un projecte creat a les aules gràcies a la coordinació de diverses especialitats i estudis de l'Escola durant el curs 2015.
...
Llegir més

24/03/2015
Trobada anual de disseny a l'Escola d'Alacant

Des del 23 al 30 de març se celebra Alacant Dissenya 2015, la trobada anual de les jornades de disseny de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant.

Dirigides a la comunitat educativa, els dissenyadors participants compartiran la seva experiència professional debatent amb el públic temes d'interès per als estudiants de l'EASDA.

Les ponències i meses rodones tenen com a objecte estimular la participació dels ...
Llegir més

24/03/2015
III Exposició col·lectiva d’alumnes de l’ESCAL

El divendres 27 de febrer, l'Escola Superior de Ceràmica de l’Alcora, ESCAL, va inaugurar, en presència del Director del ISEACV, Sr. Vicent Llimerà, el president de la Diputació de Castelló, Sr. Javier Moliner, l'Alcaldessa de la ciutat, Sra. Merche Mallol i la Directora de la ESCAL, Sra. Gertrudis Rodríguez, una nova exposició dels treballs realitzats pels alumnes d'aquest centre.

L'exposició anomenada III Exposici ...
Llegir més

09/03/2015
L'ESCAL a Onda, exposició de ceràmica

El 19 de febrer es va inaugurar una exposició dels treballs dels alumnes de l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora anomenada l’ESCAL a Onda, que romandrà oberta al públic fins el 12 d'abril al Museu del Taulell d'Onda, localitat de gran tradició industrial ceràmica de la Plana baixa.

La direcció de l'ESCAL assegura que "la mostra dels treballs dels nostres estudiants contribueix a fer conèix ...
Llegir més

03/03/2015
Docència plurilingüe al campus ISECV
oriola_59.jpg

Segons revela un recent estudi, la presencia simultània de dues o més llengües a les aules del campus ISEACV és una realitat quotidiana: és fan amb normalitat classes en castellà, valencià i també algunes en anglès.

L'anàlisi, fet a partir de les guies docents del curs 2014-15 dels tretze centres, evidencia la competència lingüística de la comunitat educativa de l'ISEACV.

Aquest estudi es basa en l ...
Llegir més

02/03/2015
El Conservatori de Dansa de València participa en una exposició de l'IVAM
nauman.jpg

Els alumnes de 1er i 3er de Coreografia de Dansa Contemporània del Conservatori Superior de Dansa de València han presentat un espectacle durant la inauguració de l'exposició Cos, espai i temps en Bruce Nauman el passat dia 23 de febrer a l'Institut Valencià d'Art Modern, IVAM.

L'artista nord-americà Bruce Nauman ha treballat l'exploració del cos dins del corrent anomenat body art i ha uti ...
Llegir més

16/02/2015
Primer premi de CEVISAMA per a dues alumnes de l'ESC de l'Alcora
cevisama-lab_42.jpg

Pilar Sotillo i Ana Barrachina de l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora, ESCAL, han obtingut el màxim guardó en la present edició del Premi de Disseny de CEVISAMA Lab, un dels esdeveniments més esperats d'aquest certamen del sector ceràmic que ha tingut lloc en Fira de València de l'1 al 5 de febrer.

Les seves propostes de disseny Sat-Elit i Artume proporcionen solucions ceràmiques pe ...
Llegir més

30/01/2015
L'ESAD estrena Trash al Teatre Rialto de València
trash.jpg

L'Escola Superior d'Art Dramàtic de València estrena l'obra Trash, un muntatge dels alumnes de 4t curs en col·laboració amb professionals de les arts escèniques coordinats pel professorat de l'Escola.

Els estudiants de l'assignatura Taller final de carrera de l'especialitat d'interpretació han decidit representar aquesta obra escrita i dirigida per Alejandro Jornet. La producció és compar ...
Llegir més

26/01/2015
El Màster d'Òpera presenta Alcina de Haendel al CSM de València
alcina.jpg

El dimarts 27 i el dijous 29 de gener es representa Alcina, l'òpera de Haendel amb llibret d'A. Marchi a l'auditori del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València a les 19h.

Es tracta de la primera producció feta enguany pel Màster en Ensenyaments Artístics d'Interpretació Operística del CSM de Valencia.

La direcció musical és de R ...
Llegir més

25/01/2015
Diálogos 2015, jornades de disseny a l'EASD de València
dialogos03.jpg

La dotzena edició de la trobada de disseny a l'Escola d’Art i Superior de Disseny de València té lloc del 27 al 30 de gener a la seu de Velluters, l'espai on els 17 convidats d'enguany compartiran obertament la seua experiència en els diferents camps del disseny.

Els dissenyadors i ponents de Diálogos 2015 són:
Roc Majoral, Guillermo de Osma, Wanda Diseño, Atipus, Carlos Espottorno, el espacioau ...
Llegir més

16/01/2015
Art Dramàtic estrena el clàssic Peer Gynt a La Rambleta de València
peer-gynt.jpg

L'Escola Superior d'Art Dramàtic de València mostra al gran públic una ambiciosa producció nascuda a les aules de l'especialitat d'interpretació.

Els alumnes de l'assignatura Taller final de carrera de 4º B, responsables d'aquest Peer Gynt, han volgut situar la seva interpretació del clàssic noruec dins del denominat Teatre Físic i Multidisciplinari.

En aquesta producció també hi te ...
Llegir més

14/01/2015
Dues obres del Taller de Teatre Contemporani s'estrenen a València
nudos-gordianos.jpg

Nudos gordianos i La habitación de Isabela són les obres sorgides del Taller de teatre contemporani de 3r curs, una asignatura de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València que cada semestre estrena els seus muntatges amb aspiracions professionals.

La sala Matilde Salvador de La Nau, Universitat de València, és l'espai on s'exhibeix el resultat d'aquesta tasca docent i conjunta ...
Llegir més

12/01/2015
Cicle de concerts del Conservatori Superior d'Alacant
adda.jpg

El Conservatori Superior de Música Òscar Esplà d'Alacant programa tres concerts a càrrec d'alumnes i professors del centre a partir del 12 de gener.

Sota diverses formacions, els músics del conservatori interpretaran un seguit de peces orquestrals, cambrístiques i a solo a l'Auditori de la Diputació d'alacant, ADDA, el 12 i el 15 de gener i també al Col·legi Oficial de F ...
Llegir més

12/01/2015
El cartell oficial de Falles, dissenyat per un antic alumne de l'EASD d'Alcoi
falles-valencia-2015.jpg

Vicent Ramón Pascual Giner, ex­alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, ha estat el creador del cartell oficial de les Falles de València 2015. El treball, anomenat V Fallera, ha estat seleccionat per un jurat de representants del món oficial faller del Cap i casal.

"El disseny té com a element central una V que unifica l'essència de les Falles en Valencia" afirma el dissenyador ...
Llegir més

11/12/2014
L'EASD de Castelló celebra el seu 30 aniversari amb una exposició coral
vicent-vidal_78.jpg

L'Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló celebra enguany el seu 30 aniversari amb l'exposició EASD 30 anys amb la qual fa balanç de la seua caminada com a institució docent.

Per primera vegada a l'EASD de Castelló s'ha convidat a participar en una mostra col·lectiva a totes aquelles persones que han format part de la seva història, sense excepció, amb l'única condició d'aportar una proposta plàstica c ...
Llegir més

04/12/2014
Homenatge al dissenyador Félix Beltrán a l'EASD de Valencia
felix-beltran.jpg

L'exposició Obra gràfica és una retrospectiva sobre l'obra del dissenyador i professor llatinoamericà Félix Alberto Beltrán Concepción, que es pot visitar al vestíbul de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, centre Velluters, del 3 al 12 de desembre.

Félix Beltrán va assistir a la inauguració d'Obra gràfica, on es mostren més de cinquanta obres seues entre cartells i marques creades ...
Llegir més

25/11/2014
El TRAM de Castelló mostra la nova image creada a l'Escola de Disseny
tram_11.jpg

El disseny exterior del nou tramvia de Castelló de la Plana, que ha estat creat des de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló, ja és una realitat als carrers de la ciutat.

Albert Estrada Sebastià, estudiant de 4t de disseny en l'especialitat de Gràfic, és l'autor de la imatge d'aquest nou transport urbà encomanada a l'Escola per l'Ajuntament de la Ciutat.

El passat 8 d'abril un tribunal amb rep ...
Llegir més

19/11/2014
Eleccions al Consell Escolar
vot_49.jpg

El 3 de desembre es trien els representants dels alumnes, PAS i professorat per als Consells Escolars, òrgans de participació de la comunitat educativa en el govern dels centres docents del campus ISEACV.

La resolució del 23 d'octubre de 2014 de la Direcció General d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència, convoca aquests comicis en els ...
Llegir més

03/11/2014
Exposició col·lectiva d'alumnes de l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora
vila-real.jpg

El Museu de la Ciutat Casa de Polo de la Vila-real exposa un recull de treballs d'alumnes de l'ESCAL, l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora. L'exposició es pot visitar des del 17 d'octubre fins el gener vinent.

A l'acte inaugural van participar el director de l'ISEACV, Vicente Llimerà, els regidors d'Educació i Cultura de la Vila-real, la directora de l'Escola i les comissàries de l'exposició Paula Algueró i Lol ...
Llegir més

17/10/2014
Nominada als Latin Grammy una professora del Conservatori de Castelló
claudia-montero_88.jpg

Claudia Montero, catedràtica del Conservatori Superior de Música de Castelló, és una de les cinc nominades pel 15é Lliurament Anual del Latin Grammy en la categoria de Composició Clàssica Contemporània.

El seu Concierto para violín y orquesta de cuerdas inclós al disc Ausencias (editat per la Cúpula Music), concursarà i optarà a un guardó durant la gala del 20 de novembre al Grand Garden Arena de Las Vegas, la ma ...
Llegir més

06/10/2014
El Campus ISEA ofereix set màsters per al present curs
masters.jpg

L'inici del nou curs 2014/15 té com a gran novetat l'ampliació de l'oferta postgrau dels conservatoris superiors i escoles superiors d'Alacant, Castelló i València. A hores d'ara es poden cursar set màsters d'Ensenyaments Artístics, tres de disseny i quatre de música.

Aquest creixement d'estudis postgrau dins de l'àmbit artístic i del disseny dóna resposta a una demanda d'especialització en aquest camp que no s'havia cober ...
Llegir més

24/09/2014
L'Escola de Disseny de València participa a la Valencia Fashion Week
moulage.jpg

L’exposició Moulage i la desfilada Proyecta són les dues aportacions de l’Escola de València a la Setmana de la Moda, que es celebra del 25 al 27 de setembre i té com a seu principal el Centre del Carme, un antic convent del segle XII de la Ciutat Vella.

La 17ª Valencia Fashion Week, Setmana de la Moda, és l’esdeveniment més important de la ciutat relacionat amb el disseny de moda.

Moulage, és un ...
Llegir més

17/09/2014
Màster Oficial Ensenyances Artístiques d'Interpretació Operística del CSMV
pera_98.jpg

El Màster Oficial en Ensenyances Artístiques d'Interpretació Operística que s'imparteix en el Conservatori Superior de Música 'Joaquín Rodrigo' de València, está orientat al cantant solista d'òpera i abasta les següents matèries: Cant, Repertori, Concertació, Idioma, Declamació, Història i Literatura, Entrenament actoral i Escena.


web de Cant del CSMV

En el ...
Llegir més

Descarregar Adjunt

04/09/2014
Resultats de la prova per a majors de 19 anys - setembre 2014


ACTA DEFINITIVA CONVOCATÒRIA SETEMBRE 2014

02/07/2014
Dos alumnes de l'ESCAL triomfen en el Concurs de Ceràmica de Vila-real
premio-pilar-sotillo_77.jpg

L'alumna de l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora (ESCAL) Pilar Sotillo, ha sigut guardonada amb el primer premi en la modalitat de Ceràmica dins del 2º Concurs de la Càtedra d'Innovació Ceràmica 'Ciutat de Vila-real' per la seua obra titulada "MAR DE CRISTALL".

El premi, patrocinat per l'empresa Vidres S.A., i valorat en 1000€, ha sigut lliurat pel Pierre Joliot Curie, nét de la doble premi nòbel, Marie Curie.
...
Llegir més

02/07/2014
Acte de clausura del curs 2013/2014 del CSD d'Alacant
noticia_44.jpg

Divendres passat 27 de juny va tenir lloc en el Conservatori Superior de Dansa d’Alacant l'acte de clausura del curs acadèmic 2013/2014, en el qual es va fer el lliurament d'orles a la promoció 2010/2014. L'acte va estar presidit per la Directora de l’ISEACV, Dª Julia Climent, assistint també l'Inspector d'Educació D. Celestino Yáñez, així com els balladors i coreògrafs Cristina Hoyos i Juan Antonio Jiménez.

23/06/2014
Tipografia a les Escoles, una exposició d'alumnes al MuVIM de València
expo-tipo.jpg

L’alumnat de l’especialitat de disseny gràfic de les cinc Escoles de disseny del Campus ISEACV, exposen els seus treballs de tipografia al MuVIM, Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat, fins el 31 de juliol.

Aquest mostra d'estudiants d'arreu del nostre territori, és un complement de l’exposició Cada lletra conta una història, que forma part de les activitats del 6è Congrés Internacional de Tipogra ...
Llegir més

10/06/2014
Nova revista digital de música
notas-paso1.jpg

El Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València acaba de publicar el primer número de Notas de paso, una revista electrònica orientada a la divulgació d'investigacions vinculades amb la música i amb altres activitats de la institució.

Mitjançant la paraula, el so i la imatge, aquesta plataforma aspira a ser un punt d'intercanvi d'experiències i coneixements lligats a l'àmbit de la creació artí ...
Llegir més

06/06/2014
Proves d'accés a les ensenyances artístiques superiors

El 2 de juny vinent s'obri el termini d'inscripció per a les proves específiques d'accés a Escoles i Conservatoris Superiors de la Comunitat valenciana, curs 2014-15.

Els inscrits aspiren a una plaça als estudis superiors, equivalents a grau, d'art dramàtic, arts plàstiques (ceràmica), dansa, disseny o música. La superació de la prova permet matricular-se a l'estudi artístic desitjat.

Per poder inscriure's cal estar en alguna ...
Llegir més

05/06/2014
Premi Onda Cero per al Conservatori de Castelló
ondacero.jpg

El Conservatori Superior de Música Salvador Seguí ha rebut el Premi Onda Cero a la Música.
La gala de lliurament de la XIII edició dels guardons d'aquesta l'emissora de ràdio es va celebrar el 29 de maig al Teatre Principal de Castelló, un tradicional acte públic on els premiats reben l'homenatge del públic castellonenc.

Els Premis Onda Cero Castelló tenen com a objectiu el reconeixement d'accions que de vegades passen des ...
Llegir més

22/05/2014
Proves per a majors de 19 anys

S'ha obert el termini per a la inscripció en les Proves per a majors de 19 anys, que l'ISEACV posa a disposició dels estudiants que vulguen accedir als estudis artístics superiors, equivalents a grau, de la Comunitat Valenciana.

La superació d'aquesta prova de maduresa permet inscriure's a la Prova específica, la porta d'entrada als estudis artístics superiors.

Els aspirants, que disposen de temps fins el 30 de maig ...
Llegir més

20/05/2014
Quatre centres ISEA posen en escena una òpera de Mozart
nozze-figaro_62.jpg

Els ensenyaments artístics s'han donat la mà un any més en el Taller d'Òpera de l'ISEACV 2014 amb la representació de l'òpera Le nozze di Figaro, música de W.A. Mozart i text de L. Da Ponte.

Alumnes i professors de diverses especialitats de quatre Escoles i Conservatoris valencians han treballat intensament per fer possible aquest esdeveniment que es va representar el passat 20 de maig a l'Auditori Joaquín Rodrigo del Cons ...
Llegir més

19/05/2014
II Jornades Artístiques Internacionals a l'ESCAL
escal_59.jpg

Durant els dies 8 i 9 de maig, s'han celebrat a l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora, ESCAL, les II Jornades Artístiques Internacionals, amb la col·laboració del Museu de Ceràmica de la localitat.

Per segon any consecutiu, l'ESCAL reuneix professors i professionals internacionals vinculats a la ceràmica artística i el disseny, per a tenir una nova visió de l'art ceràmic.

L'acte inaugural, que va ser presidit per la director ...
Llegir més

15/05/2014
Alumnes del CSDV participen en el III Congrés Internacional de Dansa
congres-dansa2.jpg

El Conservatori Superior de Dansa de València ha tingut una activa presència en el III Congreso Internacional de Danza, Investigación y Educación: Género e Inclusión Social que va tenir lloc a Màlaga l'Abril passat.

Hi van assistir com a ponents Mar Argudo, Amparo Jiménez y Ana Andreu, alumnes de 3er curs de Pedagogia de la dansa, especialitat Dansa espanyola, a més de Trinidad Gil y Encarna Roig, alumnes de l' ...
Llegir més

13/05/2014
La Consellera anuncia el nou títol de Disseny de Producte en Joieria
melting-point3.jpg

María José Català, consellera d'Educació, Cultura i Esport, va anunciar el divendres 9 la implantació del Títol Superior de Disseny de Producte en Joieria en l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València per al pròxim curs 2014-15. Es tracta d'una titulació pionera a Espanya i mostra l'aposta del Consell pels ensenyaments artístics.

Català ha realitzat aquest anunci durant la inauguració de la Trobada Internacional de Joieria ...
Llegir més

06/05/2014
Artesania d'alta tecnologia a les jornades de disseny de Manises
senses.jpg

L'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises celebra el 16 i 17 de maig les jornades Senses, Artesania High Tech per a taula, una trobada oberta a creadors i creadores en el camp de l'objecte de disseny.

La cita de Manises d'enguany és un taller de dues sesions a les instal·lacions de l'Escola de ceràmica.

Segons els seus organitzadors, l'objectiu de Senses és establir vincles entre el treball artes ...
Llegir més

29/04/2014
L'Escola de Castelló crea la imatge del Tram
tram.jpg

El disseny de l'exterior del nou tramvia de Castelló de la Plana ha estat encomanat a l'Escola d'Art i Superior de Disseny per l'Ajuntament de la Ciutat.

Mitjançant un concurs de projectes dels alumnes, un tribunal mixt de representants de l'Escola i l'Ajuntament ha seleccionat la identitat visual d'aquest nou mitjà de transport urbà.

El primer premi, que respon al lema Practica Castellón, ha estat per a Albert Est ...
Llegir més

28/04/2014
El Teatre de l'Abast premiat pel Tartuf de Molière
tartuf.jpg

La Jove Companyia d'Entrenament Actoral / Teatre de l'Abast guanya cinc premis al XIII Festival Nacional de Teatro de Dos Hermanas amb El Tartuf de Molière.

Aquest col·lectiu de 25 actors, llicenciats tots ells a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València, ha destacat sense cap dubte en aquest certamen sevillà de teatre celebrat el febrer passat.
Els guardons aconseguits han sigut el Primer Premi del Jurat, els ...
Llegir més

15/04/2014
Jornades de disseny "Creactiva 2014", a l'Escola de Castelló
creactiva_65.jpg

El passat 14 d'abril va començar Creactiva 2014 a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló, les jornades anuals sobre disseny.
L'acte d'inauguració va estar presentat per la directora del Centre, Carme Sevilla i la directora de l'ISEACV, Julia Climent.
Durant tres dies l'Escola ha esdevingut el centre de difusió del disseny a totes les contrades. Hi ha hagut xarrades i conferències sobre fotografia, il·lu ...
Llegir més

10/04/2014
El campus ISEA d'Alacant s'uneix per a la producció i estrena d'una òpera
delmira-fantasmas_82.jpg

L'òpera infantil Delmira y los fantasmas, una opereta ad-hoc, es presenta el 10 d'abril a l'ADDA, Auditori de la Diputació d'Alacant.
Per als coordinadors del projecte, es tracta d'una òpera dirigida al públic infantil d'una hora aproximada de durada, amb partitura i llibret original en castellà i anglès.
Delmira y los fantasmas és el resultat d'un projecte de recerca que va començar la seva marxa a l'octubre de 2012, integrat ...
Llegir més

04/04/2014
Sergi Castelló, alumne del CSM de València, en Jove Orquestra Gustav Mahler
sergio_49.jpg

El clarinetista de 19 anys Sergio Castelló López, alumne del Conservatori Superior de Música de València i natural de Xàtiva, ha estat seleccionat per a la prestigiosa Jove Orquestra Gustav Mahler i, a més ha guanyat el I Premi en el Concurs de Joves Intèrprets de Xàtiva.

En les passades proves Castelló López va ser seleccionat per a participar en les dues trobades que realitza la Jove Orquestra Gustav Mahl ...
Llegir més

01/04/2014
"Expliquem 2014", Jornades de disseny a l'Escola d'Alcoi
expliquem.jpg

Comencen les XXVI Jornades de Disseny a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi. Durant els dies 8, 9, 10 i 11 d'abril, Expliquem 2014 reuneix a professionals, especialistes del disseny, alumnes i professors.
Les conferències i els tallers (workshop) d'interiorisme i de caligrafia estan a l'abast de qualsevol ciutadà interessat en la moda, l'interiorisme, el disseny de producte, el tèxtil, el disseny gràfic, l'empresa o ...
Llegir més

01/04/2014
XIII edició dels premis Tutto Piccolo
tutto-piccolo_81.jpg

Tutto Piccolo, marca de moda infantil, en col·laboració amb l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, van inaugurar el passat 27 de març la décimotercera edició dels premis de disseny.
Tutto Piccolo va fer lliurament del primer guardó a Lucia Rodríguez, mentre que el segon va ser per a Aaron Fernández, tots dos estudiants a l'Escola de disseny.
L'objectiu de la col·laboració entre aquesta empresa de moda i l'àmbi ...
Llegir més

27/03/2014
Ex alumnes del Conservatori d'Alacant s'integren en orquestres europees
trompeta.jpg

Dos antics estudiants de trompeta del Conservatori Superior de Música d'Alacant Òscar Esplà obtenen plaça en dues prestigioses orquestres de l'estranger.
Javier Cantos Sánchez ja forma part de l'Òpera Nacional de Finlàndia i Francisco Gaspar López també ha superat l'audició d'accès a l'Orquestra Clàssica do Sul de Portugal.

25/03/2014
I Congrés Nacional de Conservatoris Superiors
congres.jpg

El Conservatori Superior de Música de València acull el 27, 28 i 29 de març el 1er Congrés Nacional de Conservatoris Superiors de Música.

Investigadors, músics i docents plantejaran un debat crític sobre la didàctica i la pedagogia de la música en les meses rodones i ponències d'aquesta trobada acadèmica.

L'organització de l'esdeveniment correspon a la Sociedad para la Educación Musical del Estado Español, SEM-EE, m ...
Llegir més

Descarregar Adjunt

21/03/2014
Origina 2014, trobada de disseny a l'Escola d'Oriola
origina_86.jpg

Dimarts 25 de març, a les 11:30 tindrà lloc a la Llotja d'Oriola la inauguració d'Origina 2014, les activitats de disseny que anualment presenta l' Escuela de Arte y Superior de Diseño de Orihuela i que estarà presidida per la directora de l'Institut Superior de Ensenyances Artístiques, Julia Climent.
Durant l'acte d'inauguració es mostraran el Happening “Jaque Mate” i la passarel.la “Militart”, una fusió ...
Llegir més

06/03/2014
La consagració de la primavera, al CSM de València
consagracion_9.jpg

El dijous 6 de març a les 20 h. té lloc a l'auditori del Conservatori Superior de Música de València l'espectacle de música i dansa La consagració de la primavera, composició del músic rus Igor Stravinsky.

Aquesta versió a dos pianos, amb dos percussionistes i dansa és interpretada per Paula Quiles, Jessica Martín, Clara Crespo, Isabel Abril i el Quartet Cercle, Vicente David Martín, Carles Budó, Sergio Esquerre i Manel Ramada.

05/03/2014
El Conservatori Superior de Dansa de València inaugura i clausura la MICE 2014
mice.jpg

Els estudiants del Conservatori Superior de Dansa de València han participat en les gales d'inauguració i clausura de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu 2014, MICE 2014, celebrada a l'Espai Rambleta de València del 20 al 23 de febrer de 2014.

L'alumnat de 2n curs de l'especialitat de Coreografia i interpretació de l'estil de dansa contemporània, van intervenir en la gala inaugural amb una coreografia de la ...
Llegir més

04/03/2014
Jornades de disseny a l'Escola d'Alacant
disseny-empresa_6.jpg

El 5 de març comença Alacant Dissenya 2014, la trobada anual de disseny de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant.

Durant el més de març i fins al primer d'abril, destacades figures del disseny nacional debatran en sis intervencions públiques sobre la relació entre disseny i empresa, el tema central d'enguany.

La inauguració d'Alacant Dissenya estarà presidida per la directora del ISEACV, Julia Climen ...
Llegir més

28/02/2014
Alícia al país de la porcellana, premiada a CEVISAMA
cevisama.jpg

Alicia Fernández Díaz ha obtingut el Premi Especial del Públic CICA 2013, lliurat el 23 de febrer a CEVISAMA, la fira internacional de la ceràmica.
El guardó va recaure en l'ex alumna de l'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises pel seu projecte “Alícia al país de la porcellana”, un conjunt de peces i figures inspirades en el cèlebre conte infantil de Lewis Carroll. .

Pel que fa al Concurs Internacional de Ceràm ...
Llegir més

25/02/2014
L'Orquestra del Conservatori de Castelló protagonitza la gira mundial Toyota Concerts Tour 2014
consellera.jpg

L'Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló protagonitzarà la gira mundial Toyota Tour 2014 que la companyia automobilística organitza anualment amb la finalitat d'associar a la seua marca esdeveniments musicals de màxima qualitat.

La Consellera d'Educació, Cultura i Esport, María José Català, ha conegut el projecte mitjançant el seu impulsor, el violinista Vasko Vassilev, concertino prin ...
Llegir més

18/02/2014
Cevisama Lab dóna el 1er premi als alumnes de l'EASD d'Alacant
cevisama-lab.jpg

El dijous 13 de febrer en Fira València es van lliurar els premis del Concurs de Disseny Ceràmic i Disseny de Bany de Cevisama Lab, en la categoria de Disseny de Lavabos.

El grup de dissenyadors de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant format per Pedro Boj, Javier Gutiérrez i Romer Ángel Rossell ha obtingut el primer premi i tres mil euros pel projecte Level Bath. Choose your privacy.
...
Llegir més

13/02/2014
El Centre de Documentació de Música i Dansa publica un projecte final de carrera del CSDV
sabine-albiach.jpg

Sabine Albiach, alumna del Conservatori Superior de Dansa de València, CSDV, ha publicat el seu Projecte de Fi de Carrera al web de l'INAEM, l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música.
El Centre de Documentació de Música i Dansa, INAEM-Ministeri de Cultura, ha incorporat aquesta publicació digital titulada Companyia Nacional de Dansa 1979-1990, que ha estat dirigida pels professors Mª José Alemany< ...
Llegir més

10/02/2014
La Banda Municipal d'Alacant col·labora amb músics del Conservatori Superior
cigarreras_50.jpg

Músics del Conservatori Superior de Música d'Alacant tocaran en el I Cicle de Joves Intèprets de la Banda Municipal.
Aquesta col·laboració inclou també a les Societats del Baix Segura i el Baix Vinapoló, que tocaran juntament amb els músics del conservatori en tres concerts.
Les audicions seran el 6 de febrer, el 6 de març i el 10 d'abril en el centre cultural Las Cigarreras d'Alacant.

En aquesta primera edició del ...
Llegir més

03/02/2014
Taller de teatre Contemporani
contemporani1.jpg

Els alumnes de 3r curs de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València han desenvolupat un taller de teatre anomenat "Contemporani" on es representen dinou texts curts.
Totes les obres estan relacionades amb la definició del terme Contemporani; es tracta, llavors, d'una reflexió dramatizada al voltant d'aquest concepte.
Contemporani es representa a l'Auditori Alfons Roig de la Facultat de Belles Arts de València, el 4 i 5 ...
Llegir més

02/02/2014
Jornades de disseny "Diálogos" a l'Escola de Disseny de València
dialogos.jpg

El 5 de febrer comença Diálogos 2014, la trobada anual de disseny a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València.
En aquesta onzena edició gaudirem de la presència de 15 destacades figures del disseny nacional i internacional.
Diàlogos està considerat un dels actes més rellevants del nostre territori relacionats amb els distints àmbits del disseny.
L'edición d'enguany es celebrarà els dies 5, 6 i 7 de febrer a ...
Llegir més

01/02/2014
Masterclass d'escenografia a l'Escola de Disseny d'Alacant
felix-murcia_78.jpg

Félix Murcia imparteix el dijous 6 de febrer una Masterclass a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant, EASDA.
La lliçó magistral que s'escaurà a la sala d'actes de l'Escola està dirigida a l'alumnat de l'especialitat de disseny d'interiors.
Aquest prestigiós director d'art és l'únic que ha estat guardonat amb el Premi Nacional de cinematografia (1999) i que ha aconseguit en cinc ocasions el Premi Goya a l ...
Llegir més

31/01/2014
Recital d'alumnes de piano del Conservatori d'Alacant
recital-piano.jpg

El passat 30 de gener es va celebrar al MUBAG, Museu de Belles Arts Gravina d'Alacant, un concert de piano dels alumnes del Conservatori Superior de Música de la ciutat.
Els professors i professores Ana Mª Flori, Mª Dolores Costa, Jesús Mª Gómez i Antonio Pérez Abellán han dirigit els seus alumnes en aquest esdeveniment.
El programa i els intèrprets han estat els següents:

Francisco José García
Sonata nº 60 en ...
Llegir més

31/01/2014
Òpera de Haendel al Conservatori Superior de València
rinaldo.jpg

L'ópera Rinaldo s'ha pogut gaudir a l'Auditori del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València el passat gener.
Els personatges han estar interpretats pels cantants de la primera edición del Màster en Ensenyaments Artístics d'Interpretació Operística coordinat per Ana Luisa Chova, amb la col·laboració dels alumnes de grau.
L'elenc es va completar amb la participació dels ballarins del Conser ...
Llegir més

17/01/2014
Art Dramàtic de València estrena obra al Rialto
sonye.jpg

L'Escola Superior d'Art Dramàtic de València, ESAD, estrena al Teatre Rialto l'obra "Soñé que no había futuro y, al despertar, me volé la tapa de los sesos" del 31 de gener al 2 de febrer.
Quinze alumnes del Taller de Fi de Grau de l'Escola protagonitzen aquesta pràctica escènica de Pablo Tomás, dirigida per Cruz Hernández i Alejandro Jornet.
L'equip artístic i tècnic del Taller assegura que el muntat ...
Llegir més

16/01/2014
Concert de vent del Conservatori d'Alacant a l'ADDA
jaime-ripoll.jpg

L'Auditori de la Diputació d'Alacant, ADDA, va oferir un concert de música de cambra el passat 16 de gener. L'audició dirigida per Jaime Ripoll Martins, professor del Conservatori Superior de Música Òscar Esplà d'Alacant, CSMA, va repassar un variat repertori amb arranjaments per a vent i interpretat pels seus alumnes.

18/12/2013
Jéssica Rodríguez guanya el concurs de cartells de la Cavalcada de Reis d'Alcoi
jessica-rodriguez-arregui2.jpg

L’obra de Jéssica Rodríguez Arregui, que cursa 3r de Disseny Gràfic a l'Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, va ser escollida entre les 57 propostes presentades al certamen convocat per l’Ajuntament de la localitat.
El cartell ha fusionat el treball manual amb l’infogràfic i se centra en la iconografia dels tres Reis. Aquest treball és considerat per fonts de l'Escola com un plantejament apropiat per arribar, pri ...
Llegir més

03/12/2013
El coreògraf Marcos Morau, ex alumne del CSD València, Premi Nacional de Dansa
marcos-morau.jpg

Marcos Morau, antic estudiant del Conservatori Superior de Dansa de València, CSD, ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Dansa en la modalitat de creació, concedit anualment pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

El jurat ha distingit al coreògraf nascut en 1982 a Ontinyent, La Vall d'Albaida, “per la seva capacitat d'encunyar amb la companyia La Veronal un segell coreogràfic propi que defineix un projecte reconegut ...
Llegir més

28/11/2013
Exposició del ceramista Xavier Montsalvatge a l'Escola de Manises
montsalvatge_34.jpg

Com a complement a les activitats de la Biennal Internacional de Ceràmica de Manises, enguany l'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises, EASCM, realitza una mostra de l'obra de Xavier Monsalvatge, titulada "En perill permanent".
Aquesta exposició, que forma part de la programació i col·laboració entre l'Escola i l'Ajuntament de Manises, es va inaugurar el pasat 27 de novembre amb una conferència prèvia anomenada ...
Llegir més

28/11/2013
Disseny gràfic contra la violència de gènere
expo-tram2_48.jpg

Units per un objectiu social, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alacant i la Comissió del Pla d'Igualtat de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, FGV, han organitzat una exposició de cartells contra la violència masclista.

L'estació d'Estels del TRAM Metropolità d'Alacant i simultàniament la de Colom de Metrovalencia acull des del 25 de novembre una vintena de treballs d'estudiants de disseny gràf ...
Llegir més

26/11/2013
Scordatura, nova revista científica digital d'àmbit musical
scordatura01.jpg

La revista Scordatura és una publicació del Conservatori Superior de Música d'Alacant dedicada a la recerca musical que s'editarà anualment en suport electrònic i gratuït durant el mes d'abril.

Scordatura accepta articles relacionats amb qualsevol àmbit dins de la disciplina musical i matèries afins, com ara pedagogia, antropologia de la música, musicologia, crítica, interpretació, anàlisi musical, composició, soc ...
Llegir més

20/11/2013
Concert de la Banda Simfònica del Conservatori Superior de Música d'Alacant
banda-sinfo-alacant.jpg

El dijous 21 de novembre vinent a l'Auditori de la Diputació d'alacant, el mestre Enrique Muñoz Santo dirigirà un d'homenatge al cinema amb un repertori exclusiu de bandes sonores cèlebres.

19/11/2013
Sanjuán Mes, alumne del Conservatori de Música d'Alacant, guanyador d'un certamen de solistes
sanjuan-mas.jpg

El trombonista Juan Sanjuan Mas ha estat guardonat amb el primer premi en el XII Certamen Novos Intérpretes Solistas José Valcárcel celebrat en La Estrada, Pontevedra, el passat 9 de novembre.

Sanjuán Mas, de vint-i-un anys, alacantí de Villena i alumne de tercer curs del Conservatori Superior de Música d'Alacant, va interpretar amb trombó la Improvisation Nº 1 d'Enrique Crespo.

El màxim guardó, dotat amb ...
Llegir més

19/11/2013
Premi Honorífic de piano per a Francisco José García Verdú, estudiant a Alacant
francisco-verdu_2.jpg

Francisco José García Verdú, alumne del Conservatori Superior de Música d'Alacant ha estat guardonat amb el Premi Honorífic en la XIX edició del concurs d'interpretació pianística Mestre Josep Serrano.

El reconeixement de l'estudiant de 1º de Piano va ser en la categoria de 16 a 20 anys. La celebració va tenir lloc el 16 de novembre a València i va ser organitzada per la societat cultural degana Lo Rat Penat. ...
Llegir més

18/11/2013
El reciclatge, motiu de la primera edició d'un guardó de disseny industrial a Alcoi
cristian-premi-soledat.jpg

Els guanyadors de la primera edició dels Premios de Diseño Industrial Triturado de Caucho han sigut Cristian Capsir que ha obtingut el primer premi i Verónica Aguado que n'ha obtingut el segon. Tots dos són alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.
El concurs ha estat convocat per l'empresa Grup Soledad d'Elx i l'EPSA i consistia a dissenyar aplicacions originals i creatives partint ...
Llegir més

12/11/2013
Premis internacionals per a dos alumnes del Conservatori d'Alacant
ricardo-molla2.jpg

Ricardo Mollà i Raúl Lledó, alumnes del Conservatori Superior de Música d'Alacant, han estat guardonats en sengles competicions internacionals.
El concurs Intermusica de Birkfeld, Viena, ha reconegut Mollà com a Millor Intèrpret de Vent-Metall, que ha estat només superat pel saxofonista rus Nikita Zimin, i pel guanyador Miha Kose, un clarinetista eslové.
D'altra banda, Raúl Lledó, també ...
Llegir més

12/11/2013
S'inaugura una exposició d'alumnes al Museu de Ceràmica de l'Alcora
julia-climent_74.jpg

El passat 23 d'octubre es va inaugurar la II Exposició Col·lectiva d'Alumnes de l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora al Museu de Ceràmica de la localitat.
La Directora de l'ISEACV, Julia Climent i el Director del Museu, Eladi Grangel, van presentar l'acte inaugural acompanyats per l'Alcaldessa Merche Mallol i de la Directora de l'escola, Gertrudis Rodríguez.

Tots dos van destacar la bona sintonia i es ...
Llegir més

07/11/2013
L’EASD d’Alcoi inaugura el curs amb el lliurament dels Premis Paco Monllor
alcoi_28.jpg

El passat 31 d’octubre es va celebrar a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, l’acte inaugural del curs 2013-2014 amb la intervenció del seu director, la directora de l’ISEACV el director del Centre Tecnològic del Joguet i l'alcalde de la ciutat.
Rubricà l’acte la 5ª Edició dels Premis Paco Monllor, on es van reconèixer els millors Projectes Finals de Carrera dels alumnes de l’Escola. ...
Llegir més

23/10/2013
Comença el "XII Congreso del Técnico Cerámico" a l'Alcora
cartel-congreso02_7.jpg

L'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora acull des de hui fins el 25 d'octubre la celebració conjunta del Congreso Técnico Cerámico i el LIII Congreso de la Sociedad Española de Cerámica y Vidrio.
En la present edició les dues associacions referents del sector ceràmic nacional, la Sociedad Española de Cerámica y Vidrio i l'Asociación de Técnicos Cerámicos, han decidit unir esforços. D'aquesta manera, ...
Llegir més

22/10/2013
Un robot de joguet, primer premi en un concurs d’idees
yaiza-reig_46.jpg

L'alumna de tercer curs de disseny de productes Yaiza Maria Reig López, estudiant de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi ha guanyat el primer premi del concurs d'idees de joguines organitzat per l'empresa catalana Diset.

El projecte de Yaiza es diu Moshi, un robot teledirigit que ha estat valorat per un jurat que ha parat esment en la seva originalitat i la seva viabilitat comercial.

Moshi és un < ...
Llegir més

22/10/2013
Es presenta a Alcoi el cartell guanyador de Don Juan Tenorio
cartell-juan-tenorio_65.jpg

La Sociedad El Trabajo d'Alcoi ha presentat el cartell que anunciarà les representacions del Don Juan Tenorio a aquesta entitat cultural.
Miren Leyzahola, que estudia 2n d'Il·lustració a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d’Alcoi, ha estat la guanyadora del concurs que s'ha realitzat per a la selecció del cartell amb un treball "atrevit, provocador, com ho és l'obra de teatre", segons les paraules de l'autora.
...
Llegir més

15/10/2013
S'inaugura el curs acadèmic als centres ISEACV
consellera1_55.jpg

L'apertura del curs a Alacant el passat 10 d'octubre va posar l'accent en la culminació de les noves ensenyances artístiques. L'acte va incloure un homenatge a la primera promoció d'alumnes de postgrau en ensenyances artístiques de tot Espanya. La Consellera d'Educació, Cultura i Esports, Mª José Català, que va presidir l'acte, va lliurar trenta-nou diplomes dels quatre màsters oficials que l'ISEA ofereix des del curs passat.
...
Llegir més

11/10/2013
Cent anys de l’Avanguarda Rusa
maiakovski_57.jpg

El 16 d’octubre vinent l’EASD de València commemora el naixement de l’art modern rus amb un acte que unifica música, teatre i imatge.
En col·laboració amb el Conservatori Superior de Música de València i l’Escola Superior d’Art Dramàtic, l’Escola de València ens oferirà un recital de piano, una exposició sobre la renovació escènica a la Rússia revolucionària i una obra de Maiakovski.
Llegir més

10/10/2013
Dos professors del Campus ISEA, autors d’una publicació científica sobre la indústria ceràmica.
coberta1.jpg

Jordi Forcada i Pascual Timor han enllestit un treball sobre la gestió del color als paviments i revestiments. L'estudi publicat on line setembre passat i titulat Inyección de tintas cerámicas tracta la relació entre disseny i fabricació en aquest sector.
Forcada i Timor són professors a l’Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló i a l’Escola Superior de Ceràmica de Manises respectivament.

Llegir més

27/09/2013
Acte de benvinguda a l’EASD de València
conferencia_12.jpg

Dilluns passat es va iniciar el curs acadèmic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València amb una conferència de Norberto Chaves, assagista i expert en identitat corporativa. Chaves, també docent i crític, va fer una atrevida intervenció al voltant del disseny del passat segle.

La Directora de l’ISEACV, Julia Climent i el Director de l'Escola, José Luis García Ariza van presentar l'acte inaugural.
...
Llegir més

27/09/2013
Fernando Aparicio, alumne de l’EASD de València, guardonat en els Premis Accent G
premi.jpg

El periòdic digital Gràffica ha donat a conèixer els guanyadors de la primera edició dels Premis Accent G. Els guardons estan dirigits a estudiants que han finalitzat el seu Projecte Final de Carrera (PFC) el curs 2012-2013 dins de qualsevol de les especialitats relacionades amb el disseny gràfic i la creativitat visual.

Fernando Aparicio ...
Llegir més

19/09/2013
Conferència inaugural en l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València
conferenciainaugural-mail_40.jpg

El dilluns 23 setembre tindrà lloc, en el Saló d'Actes de l'EASDV, la conferència inaugural del Curs 2013-2014 que serà impartida pel professor Norberto Chaves sota el títol 1 Segle de Disseny, en la qual plantejarà una interessant revisió de l'evolució del Disseny.

Norberto Chaves, nascut a Buenos Aires, Argentina, en 1942 i radicat a Barcelona, Espanya, de ...
Llegir més

05/09/2013
Acta definitiva convocatòria setembre: 'Prova per a majors de 19 anys'

Acta definitiva de la prova per a majors de 19 anys sense requisits acadèmics.

Convocatòria setembre 2013

Descarregar Adjunt

23/08/2013
Alumne del CSM ‘Oscar Esplà’ d'Alacant guanya el Concurs Internacional de Guitarra ‘Ciutat de Còria
alumno-guitarra-csma_17.jpg

L'intèrpret alacantí Hugo Moltó Medina, alumne del Conservatori Superior de Música ‘Oscar Esplà’ d’Alacant, ha sigut el guanyador del XVII Concurs Internacional de Guitarra Clàssica ‘Ciutat de Còria’, dotat amb una guitarra valorada en 6.000 euros, un premi en metàl·lic de 5.000 euros i quatre contractes per a actuar a Nova York i Miami (EUA), Alemanya i Còria (Càceres).

El guanyador, i gràcies al patroci ...
Llegir més

19/08/2013
Màster en Ensenyances Artístiques en Interpretació Musical i Investigació Performativa en el CSM 'Joaquín Rodrigo' de València

El Conservatori Superior de Música 'Joaquín Rodrigo' de València ofereix dins de la seua oferta de postgrau el Màster en Ensenyances Artístiques en Interpretació Musical i Investigació Performativa

Termini i lloc d'inscripcions: del 2 al 13 de setembre de 2013 en horari de secretària del centre

Díptic del Màster en Ensenyances Artístiques en Inte ...
Llegir més

19/08/2013
Màster en Ensenyances Artístiques en Interpretació i Investigació de la Música en el CSM 'Oscar Esplà' d'Alacant

El Conservatori Superior de Música 'Oscar Esplà' d'Alacant ofereix dins de la seua oferta de postgrau el Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació Investigació de la Música

Termini i lloc d'inscripcions per al curs 2013/2014: la preinscripció podrà realitzar-se els dies 5 i 6 de setembre de 2013.

Màster en Ensenyances Artístiques en Interpretació i ...
Llegir més

19/07/2013
Màster en Ensenyances Artístiques en Interpretació Musical i Investigació Aplicada en el CSM 'Salvador Seguí' de Castelló
cartel-master-apaisado_11.jpg

El Conservatori Superior de Música 'Salvador Seguí' de Castelló ofereix dins de la seua oferta de postgrau el Màster en Ensenyaments Artístics en Interpretació Musical i Investigació Aplicada

Termini i lloc d'inscripcions: del 9 al 16 de setembre de 2013 en la secretària del centre
Máster en Ensenyances Artístiques en Interpretació Musical i Investigació Ap ...
Llegir més

18/07/2013
Un alumno del CSM 'Oscar Esplà' de Alicante obtiene la beca de Música de la Fundación Antonio Gala
antoniogala3_49.jpg

La Fundación Antonio Gala ha atorgat a Rubén Jordán (El Campello, Alacant), alumne de Composció del Conservatori Superior de Música 'Oscar Esplà' d'Alacant, l'única beca de Música concedida per aquesta institució.

17/07/2013
L’ISEACV col·labora en el Màster d'Interpretació i Investigació Musical de la VIU
viu_19.jpg

L’ISEACV col·labora, a través dels seus Conservatoris Superiors de Música, en el Màster d'Interpretació i Investigació Musical de la Valencian International University (VIU), que dota d'una formació d'alt nivell que facilita la inserció en els circuits professionals o l'accés als programes d'investigació musical, segons l'itinerari d'especialització triat.

Els itineraris d'especialització són:

1. Itinerari professionalitzador: e ...
Llegir més

Descarregar Adjunt

02/07/2013
Màster en Ensenyances Artístiques: Creativitat i Desenvolupament de Producte en l'EASD de València
info-master-ok-2013-14-1_7.jpg

Vols realitzar projectes reals, en empreses reals i amb professionals reals?

Un Màster que parteix de l'empresa i que juntament amb l'EASD València es desenvolupa en el curs 2013/2014. Els projectes són la part central del Màster. Són projectes que sorgeixen de les necessitats de les empreses i als quals l'alumne haurà de donar solució en un entorn de competitivitat. D'aquesta manera, l'alumne pot aconseguir produir un product ...
Llegir més

21/06/2013
Màster en Ensenyances Artístiques en Gravat i Serigrafia en l'EASD Castelló
folleto-lineal-2_46.jpg

L’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló ofereix dins de la seua oferta de postgrau, el Màster Oficial en Ensenyances Artístiques de Gravat i Serigrafia (aprovat per l’ANECA i en tràmits d'inscripció) dirigit a titulats superiors que pretenguen adquirir una especialitat professional o ampliar els seus coneixements i habilitats. Aquest Màster té com a objectiu formar a especialistes en els processos de producció d'o ...
Llegir més

21/06/2013
‘Curs d'interpretació’ en l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València
web.jpg

De l'1 al 5 i el 8 de juliol es realitza en l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València el curs d'interpretació Ibsen & Strindberg i el drama modern dirigit a actors professionals, estudiants de teatre amb formació, actors amb experiència en companyies aficionades sòlides, directors d'escena, cinema o televisió, escriptors i professors d'interpretació.

Ibsen & Strindberg y el drama moderno

19/06/2013
Una alumna de l’EASD València guanya el 1r Premi Ciutat de València
alumna-easdval_89.jpg

L'alumna de 2n curs de Disseny de Moda de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, Patricia Aparicio, ha sigut la guanyadora del 1r Premi Ciutat de València, del concurs València Crea. El concurs compta amb el suport de la Regidoria de joventut de l'Ajuntament de València i està promogut per Les Naus i l'Espai de Creació Contemporània.

17/06/2013
L'EASD València i el Conservatori Superior de Dansa de València col·laboren amb la Universitat de València en el festival SERENATES 2013
serenates_60.jpg

Enguany l'Escola d’Art i Superior de Disseny de València ha desenvolupat tota la comunicació gràfica del festival Serenates 2013, desenvolupada per l'alumne David Esteban del 2º del Grau de Disseny Gràfic

Dins de les Seranatas 2013, les dues primeres actuacions (dilluns 24 de juny i dimarts 25 de juny) presenten ‘La consagració de la primavera’ (ballet) d'Igor Stravinsky, se celebra en 2013 el centenari de l'estren ...
Llegir més

14/06/2013
Una alumna de l’ESCAL, considerada la segona millor investigadora novella en ceràmica a nivell nacional
escal-alumna_74.jpg

Dijous passat 6 de Juny, l'alumna María Oset Expósito, alumna de l’Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora, va ser guardonada amb el segon Premi Nacional de Joves Investigadors.

Després d'un procés de selecció, el seu treball final de carrera, dirigit pel Dr. Isaac Nebot Díaz, sobre l'adsorció de Cr(VI) i la seua utilització com a precursor de pigments ceràmics, va ser exposat en la fase final del Concurs Nacion ...
Llegir més

Descarregar Adjunt

06/06/2013
Exposició DESIGN FOR OBAMA en l'EASDA
img-obama-easda_22.jpg

Design for Obama es va inaugurar el dimecres 5 de juny en el Saló d'Actes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant. L'acte va ser presentat pel director de l'EASDA, Jordi Bachero que va llegir les paraules enviades per l'Agregada Cultural de l'Ambaixada dels Estats Units d'Amèrica a Espanya, Amy Bliss, intervenint a continuació el professor de l'O.A. i comissari d'exposicions José Piqueras amb una didàctica xarrada sobre l ...
Llegir més

29/05/2013
'Cursos d'Estiu' en l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València
cursos-verano-easd-val_24.jpg

Per tercer any, l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València organitza els Cursos d'Estiu. Uns cursos que es portaran a terme de l'1 al 5 del mes de Juliol.

Per a més informació:
http://cursosdeveranoeasd.wordpress.com


Són cursos independents on els alumnes podran desenvolupar diversos projectes de la mà de professionals d'altíssim prestigi, completant ...
Llegir més

Descarregar Adjunt

28/05/2013
L'Escola d'Art Dramàtic de València presenta 'Tallers Integrats 2013'
cartell-definitiu-1_96.jpg

Durant les pròximes dos setmanes, (del 28 de maig al 7 de juny) l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València, va a presenta en la Sala Espai Inestable (València), els treballs fi de carrera dels seus estudiants, baix el títol genèric de Tallers Integrats 2013.

Els tallers integren als alumnes de 4º curs de les 2 especialitats que s'imparteixen en l'ESADV (Direcció escènica i Interpretació) perquè puguen demostrar, ...
Llegir més

Descarregar Adjunt

27/05/2013
L'ISEACV i la SGAE inicien activitats de cooperació en l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València
acto-sgae-esad-web_81.jpg

El 24 de maig de 2013 va tenir lloc en l’Escola Superior d'Art Dramàtic de València (ESADV), la donació, per part de la Societat General d'Autors (SGAE) de la col·lecció de textos dramàtics Col·lecció Autor, que consta de 160 volums, per a l'Escola d'Art Dramàtic. En l'acte van participar la Directora de l’ISEACV, Julia Climent, el director de la SGAE Comunitat Valenciana, Antonio Martínez, el director de l’ESADV, ...
Llegir més

20/05/2013
Signe, la revista de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi
portada-signe-web.jpg

Signe és una publicació que permet fer visibles totes les activitats que es desenvolupen en l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi: la realització de projectes reals que acosten a l'alumne a l'entorn amb el qual s'ha d'enfrontar, les jornades de disseny, les exposicions, els premis a les empreses o als millors projectes, la interactivitat entre disciplines per a enriquir els projectes que es duen a terme i la col·laborac ...
Llegir més

15/05/2013
Alacant Fashion Lab Day
alicante-fashion-labday_1.jpg

El divendres 10 de maig es va celebrar en l'EASDA a les 13:00 hores la passarel·la ALACANT FASHION LAB DAY, organitzada per l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant, com a amfitriona, i l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Oriola, que aporta els dissenys.

Es van presentar diferents col·leccions: Denim Dealer, Vaig devorar, models exclusius i la col·lecció 3D Co ...
Llegir més

18/04/2013
'Dia Internacional de la Dansa' en Alacant
cartel-jose-soriano-copia_12.jpg

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa el Conservatori Superior de Dansa d'Alacant col·labora amb la Companyia de Dansa de Jose Soriano en l'espectacle que tindrà lloc en la Casa de la Cultura de Mutxamel dissabte que ve 27 d'abril a les 20:30 hores.

16/04/2013
Orihuela Fashion Lab Day
cartel-laboratorio-moda_46.jpg

La Escuela de Arte y Superior de Diseño de Orihuela, juntament amb escoles d'art i disseny d'Alacant, Gran Canàries, Granada i Madrid, realitzaran la passarel·la de models Orihuela Fashion Lab Day divendres que ve 19 d'abril a les 21:00 en el Teatro Circo de Orihuela.

Per a més informació: web Laboratorio de Moda

16/04/2013
I Jornades Internacionals de Ceràmica 2013
cartel-jornadas-easc-manises2_56.jpg

L'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises organitza les I Jornades Internacionals de Ceràmica 2013, els dies 25, 26 i 27 d'abril, amb la participació de destacats ceramistes espanyols i portuguesos. Intervenen en el wokshop: Alberto Hernández, Ana Sobral, Carlos Net, Ana Lousada i Xohan Viqueira.

L'objecte d'aquestes jornades és ofer ...
Llegir més

16/04/2013
25 Jornades de Disseny a l'Escola d'Art i de Disseny d'Alcoi
jornadas-dise-o-alcoi-abril-2013-2_32.jpg

L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi celebra les XXV Jornades de Disseny d'Alcoi, del 15 al 19 d'abril de 2013. Mitjançant ponències i workshops s'aborden diferents camps del disseny com són la fotografia, els gifs, el grafiti, el còmic, el reciclatge i la cal·ligrafia. En aquestes jornades participen destacats especialistes com Francisc ...
Llegir més

21/03/2013
'Creactiva 2013' en l'Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló
creactiva-2013_43.jpg

Com és tradició i amb el propòsit de fomentar les noves tendències relacionades amb les disciplines que s'imparteixen en l’Escola d’Art I Superior de Disseny de Castelló organitza les XIII Jornades de disseny “Creactiva”, entre els dies 25, 26 i 27 de març. La intenció de les jornades és establir un fòrum de reflexió i debat sobre l'estat de les diferents disciplines artístiques i de disseny en l'actualitat, així co ...
Llegir més

Descarregar Adjunt

06/03/2013
Jornades ALACANT DISSENYA 2013 a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant
jornadas-alicantedise-a2013-1_54.jpg

Continuant amb la dinàmica de donar a conèixer la realitat del disseny a l'alumnat de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alacant (EASDA), durant el mes de març se celebren en la EASDA les Jornades de Disseny 2013.

L'objecte de les mateixes és oferir a l'alumnat d'aquesta escola una mostra variada de les possibilitats actuals que ofereix el Disseny en les especialitats d'Interiors, Producte i Gràfic.

Es desenvoluparan amb la freqüènci ...
Llegir més

Descarregar Adjunt

27/02/2013
L'Escola Superior de Ceràmica de L'Alcora organitzarà en març unes jornades sobre materials ceràmics
escal6-copia_61.jpg

Gràcies a la gran acceptació que va tenir la “3rd Thematic Intensive School”, organitzada en el 2012 per l'Escola Superior de Ceràmica de L'Alcora, l'associació de la Xarxa Europea d'Excel·lència de Química, ha tornat a proposar a aquesta institució, juntament amb la Universitat Jaume I de Castelló, per a organitzar aquest nou esdeveniment.

Aquestes jornades, tindran lloc del 21 al 26 de març de 2013 i comptaran amb la participació ...
Llegir més

07/02/2013
'Diàlegs 10' en l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València
dialogosisea_8.jpg

Diàlegs 2013 és la desena edició de les trobades sobre disseny que se celebren anualment en la seu de Velluters de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASDV).
http://dialogos2013.wordpress.com/

L'edició d'enguany de Diàlegs 2013 se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de febrer.
Es tracta d'un dels actes més rellevants a la Comunitat Valenciana relacionats amb els diferents àmbits del disseny, en el qual participen destacades figures nacionals i internacionals.

06/02/2013
Les Escoles Superiors de Ceràmica de l'ISEACV en CEVISAMA 2013
diapositiva1_28.jpg

L'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora i l'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises, centres d'ensenyaces artístiques superiors de l'ISEACV, presents en CEVISAMA 2013.

CEVISAMA és el Saló Internacional de Ceràmica per a arquitectura, equipament de bany i cuina, pedra natural, matèries primeres, esmalts, fregides i maquinària. Se celebra en Fira-València del 5 al 8 de febrer de 2013 i pot visitar-se de 9 a 19 hores.

21/12/2012
La Consellera visita la botiga dels 'Joves Joiers'
joves-joiers_97.jpg

"Volem que la Comunitat Valenciana siga una referència en la joieria contemporània, i també en la tradicional, i sobretot, donar a conèixer la qualitat del disseny que es realitza ací, tant en l'àmbit nacional com a internacional". La Consellera d'Educació, Cultura i Esport, María José Català, ha realitzat aquestes declaracions en el transcurs de la visita que ha realitzat a la botiga del Joves Joiers.

La Botiga del Joves Joiers és una ...
Llegir més

22/11/2012
L'ISEACV pioner en la implantació de Màsters en Ensenyances Artístiques
m-steres-eeaass_87.jpg

La Comunitat Valenciana ha obtingut recentment les primeres verificacions de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) d'estudis de postgrau oficials per als ensenyaments artístics.

El Reial decret 1614/2009, de 26 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments artístics superiors regulades per la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, estructura els ensenyaments artístics superiors en Gr ...
Llegir més

Descarregar Adjunt

21/11/2012
L'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora (ESCAL), organitzarà en 2013 el 53 Congrés Anual de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre

Durant els dies 3 al 6 d'Octubre de 2012, es va desenvolupar a Burgos el 52 Congrés Anual de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre (SECV), un dels congressos de referència, a nivell europeu, del desenvolupament i innovació de la ceràmica i el vidre.

L'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora va participar amb la presentació d'un total de 9 treballs innovadors entre conferències i pòsters. Amb aquest nombre de comunicacions l'ESCAL s'ha ...
Llegir més

21/11/2012
L’ISEACV col·labora amb la UPV en el títol en Música Electrònica i Electroacústica, Interactivitat i Vídeo Creació

L’ISEACV col·labora en la coordinació i la docència del títol d'Especialista Universitari en Música Electrònica i Electroacústica, Interactivitat i Vídeo Creació (MEEVIC) a través dels seus Conservatoris Superiors de Música. Aquest títol va dirigit a compositors, artistes audiovisuals, músics, enginyers i llicenciats universitaris interessats en la música electrònica i electroacústica, el vídeo art i la utilització de nous interf ...
Llegir més

Descarregar Adjunt

01/10/2012
ACTE D'OBERTURA DEL CURS ACADÈMIC 2012-2013 DELS CENTRES ISEACV
superiores_49.jpg

El dijous 27 de setembre va tindrer lloc l'acte d'obertura del curs acadèmic 2012-2013 dels centres de l’ISEACV que es va celebrar en l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València. Amb este acte, la consellera d'Educació, Formació i Ocupació, María José Catalá Verdet, juntament amb la directora de l’ISEACV, Julia Climent Monzó, i el director de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València, José Luis García Ariza, donaven per in ...
Llegir més

24/04/2012
L'ISEACV presenta la seua oferta formativa en ‘Talent’
talent_55.jpg

L'ISEACV presenta els seus estudis d'Art Dramàtic, Arts Plàstiques en l'especialitat de Ceràmica, Dansa, Disseny i Música adaptats a l'Espai Europeu d'Educació Superior en ‘Talent', Saló Internacional per al Desenrotllament i la Projecció Professional, que reunix del 24 al 26 d'abril en Fira València a estudiants, professionals, emprenedors, centres de formació, organismes públics vinculats amb l'economia i la formació, organitzacions em ...
Llegir més

28/03/2012
La consellera d'Educació recolza la denominació de Grau
27312ensenanzas-artisticas-superiores1_20.jpg


'La consellera considera que una reforma puntual de la Llei solucionaria el problema'

'Esta situació afecta més de 4.000 alumnes de la Comunitat Valenciana i 13 centres'

La consellera d'Educació, Formació i Ocupació, María José Català, ha reclamat “al Ministeri d'Educació, Cultura i Esport que les Ensenyances Artístiques Superiors tinguen el reconeixement de Grau, de manera que utilitzem la mateixa terminologia que s'usa en l'esp ...
Llegir més

Estudis
Centres

Noticies

• Es convoca concurs de mèrits per a la selecció i el nomenament de directors i directores dels centres de l’ISEACV.
La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, publica RESOLUCIÓ d’11 d’abril de 2016, del director de l’Institut Superior d’ense ...
Llegir més

• L'EASD de Castelló comparteix projectes amb l'ONG Intermon-Oxfam.
El passat 1 i 2 de febrer, l'alumnat de l'especialitat d'Il·lustració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló ha format part del projecte < ...
Llegir més

• I Premi de Recerca de les Arts Escèniques per a una alumna del Conservatori d'Alacant.
Azucena Maestre, alumna del Conservatori Superior de Dansa d'Alacant, CSDA, ha estat guardonada amb la Menció Especial I Premi d ...
Llegir més

• Conferència del dissenyador de moda Lorenzo Caprile a l'EASD d'Oriola.
El dissenyador de moda Lorenzo Caprile farà una xarrada a l'alumnat de l'Escuela de Arte y Superior de Diseño de Orihuela, titulada Llegir més

• Primer premi "Mestre Serrano" per a García Verdú, alumne del CSM d'Alacant.
Francisco José García Verdú, alumne del Conservatori Superior de Música d'Alacant, ha estat guardonat amb el primer premi en la Xxi e ...
Llegir més

• Presentació de la biografia del ballarí Francisco Miralles a l'SGAE de València.
El passat 21 de setembre es va celebrar a la Sala de la Fundació SGAE de València la presentació del llibre Francisco Miralles. Pasos de ba ...
Llegir més

• Premi d'Interpretació per a un alumne del Conservatori d'Alacant.
L'alumne del Conservatori Superior de Música d'Alacant Francisco José García Verdú ha estat guardonat amb el 1er premi del concurs XXX Premi d'Interpr ...
Llegir més

• El Campus ISEA ofereix set màsters per al present curs.
L'inici del nou curs 2014/15 té com a gran novetat l'ampliació de l'oferta postgrau dels conservatoris superiors i escoles superiors d'Alacant, Castellr ...
Llegir més

• Màster Oficial Ensenyances Artístiques d'Interpretació Operística del CSMV.
El Màster Oficial en Ensenyances Artístiques d'Interpretació Operística que s'imparteix en el Conservatori Superior de Música 'Joaquín rod ...
Llegir més

Tipografia a les Escoles, una exposició d'alumnes al MuVIM de València.
L’alumnat de l’especialitat de disseny gràfic de les cinc Escoles de disseny del Campus ISEACV, exposen els seus treballs de tipografia ...
Llegir més


Copyright: 2011, Generalitat Valenciana
Mapa web | RSS